nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Nytt nummer av tidningen klart

Årets första nummer av Telekom idag landar nu hos prenumeranterna. Självklart finns det också tillgängligt för prenumeranterna här.

  • Artikel annons 1

”Digitaliseringen är oerhört spännande. För de allra flesta företag är det en förutsättning för att kunna utveckla sina affärer i dagens tuffa konkurrens. Jag säger det jag sagt så många gånger sedan jag började på Telekom idag i höstas – telekombranschen har nyckeln till företagens digitalisering,” skriver Telekom idags chefredaktör Kalle Anrell i sin ledare i nr 1 2018 av tidningen.

Han fortsätter: ”För ett av medlen för att kunna digitalisera är ju de uppkopplade prylarna, eller i många fall betydligt större saker än prylar som till exempel lastbilar, som olika tekniker kopplar upp mot nätet för att till exempel samla in data eller kunna fjärrstyras. Det ger möjligheten att sälja saker som tjänster istället för produkter, som det finns flera framgångsrika exempel på. Vårt tema Internet of Things ger dig järnkoll på vad som är på gång inom teknikområdet. De flesta artiklarna har skrivits av Sveriges vassaste telekom-journalist Helen Ahlbom, som jag lyckats engagera till detta nummer av tidningen.”

Här är det hetaste innehållet i nr 1 2018 från Telekom idag.

>>>TEMA: INTERNET OF THINGS
IoT moget för nästa steg
Stilla ökar farten
IoT-hubben där små och stora möts
Utmaningarna som ska övervinnas

>>>MER NYHETER
Gävleborg ökar antalet videosamtal
Telavox vill vara som en startup
Tres nätchef får fyra frågor

>>>TESTER
Så väljer du rätt företagstelefon
9 vasssaste telefonerna vi testat
Sennheisers nya uc-headset

Vill du teckna prenumeration? Klicka här.

Vill du köpa ett digitalt lösnummer? Klicka här.

  • Annons 3

Fler nyheter

Därför tog Regina Donato Dahlström nya chefsjobbet

Hon var vd för Halebop – nu lämnar Regina Donato Dahlström Telia för att bli ny affärsområdeschef för IP-Only Enterprise.
– Jag är extremt stolt och extremt taggad över att få ta den här företagsaffären till nästa nivå, säger hon till Telekom idag.

  • Annons 4