nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Husqvarnas Petra Sundström till Telekom idag Live

Husqvarnas Petra Sundström fyller nu på den starka talarlistan till Telekom idag Live den 16 maj. Hon kommer att prata om Husqvarnas digitalisering.

  • Artikel annons 1

Petra Sundström, som är ide- och innovationschef på Husqvarna, är en av drivkrafterna bakom bolagets utveckling mot att börja erbjuda sina produkter som tjänster. Förra året lanserade de ett pilotprojekt med en battery box, där man kunde hyra gräsklippare eller andra trädgårdsverktyg och dela dem med sina grannar.

Petra Sundström är också en stark profil i IoT-sverige där hon bland annat är ordförande i strategiska innovationsprogrammet IoT Sveriges styrelse.

– Det är otroligt roligt att Petra Sundström tackar ja till att tala på vår konferens, säger Kalle Anrell, chefredaktör på Telekom idag.

– Hon vet i praktiken hur man förändrar ett bolag och är dessutom en mycket duktig och erfaren talare. Det kommer att bli spännande att lyssna på henne.

Hela programmet hittar du på telekomidag.se/live och där kan du också boka din biljett till konferensen.

  • Annons 3

Fler nyheter

Bodens datacentersuccé lockar

De lyckade datacenteretableringarna i Boden har lockat finfrämmande. Nu har en delegation från Spanien varit på besök för att försöka lära sig mer.
– Det här visar att Boden är en global spelare, säger kommunalrådet Claes Nordmark.

  • Annons 4

Enghouse-chefen lämnar – startar eget bolag

Enghouse Interactives chef Michael Stubbing lämnar företaget. Efter mer än ett decennium på bygget är det dags för nya utmaningar.
– Det har varit fantastiskt lärorikt och utvecklande, säger han till Telekom idag.