nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Phoneras vd kliver ner – han tar över

Comhems försäljningsdirektör Stefan Trampus blir ny chef för företagssatsningarna hos Comhem. Det hela är ett led i Comhems arbete med att integrera Phonera i moderbolaget Comhem.

stefantrampus
  • Artikel annons 1

Tobias Lennér, tidigare Phonera-vd, lämnar nu posten som vd och ansvarig för Comhems företagsaffär.

– Jag vill tacka Tobias för hans insatser i att bygga upp företagsverksamheten inom Comhem samt genomföra transformationsarbetet. Nu är hans uppdrag slutfört och det är naturligt att vi går skilda vägar. Jag vill å Comhems vägnar önska Tobias lycka till i framtiden, säger Anders Nilsson, Comhems vd.

Comhems planer är att integrera dotterbolaget Phonera tätare i moderbolaget. Dessutom vill man framöver ställa om fokus mot bredbandstjänster till småföretag istället för telefonitjänster. Comhem köpte Phonera 2013.

Stefan Trampus, som nu tar över företagsansvaret hos Comhem, kommer från en post som försäljningsdirektör.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

Fler tror på intrång

En majoritet av alla it-chefer inom telekomindustrin tror att försöken till dataintrång kommer att öka. Men bara två av fem tror att de kommer öka investeringarna i företagets cybersäkerhet.

Fler mobilabonnemang och mer data

PTS senaste rapport om telekommarknaden bekräftar vad många inom telekombranschen redan förutspått. Mobilabonnemang med minst en Gigabyte per månad ökar och utbyggnaden av bredband via fiber börjar märkas.

  • Annons 4

Risk för missnöje när nätverket inte testas innan köp

Krönika

Vi har väl alla gått och letat efter täckning eller varit med om att Skypesamtalet hackar och bryts? När arbetsplatsens trådlösa nätverk inte längre klarar uppgiften är det oftast en uppgradering till modernare teknik som är lösningen. Men hur tar man reda på vilken utrustning som behövs för att möta behoven? Alla leverantörer kan idag […]

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här