nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

IT-chef / teknisk projektledare till logistikbolag

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en erfaren IT-chef / Teknisk Projektledare till ett uppdrag på ett stort logistik- och transportföretag. Som IT-chef / Teknisk Projektledare ingår du i ledningsgruppen och du kommer ha ansvar för drift, förvaltning och utveckling av kundens IT-miljö. Vidare kommer du ha ansvar för IT- och informationssäkerheten vilket innebär att du genomför säkerhetsanalyser och därefter planerar och genomför nödvändiga åtgärder. I din roll som IT-chef / Teknisk Projektledare medverkar du aktivt till utveckling, kvalitetssäkring och dokumentation av strategier, processer, metoder och uppföljning av leverantörer. I rollen ingår personalansvar för IT-avdelningens fyra medarbetare samt ett koordineringsansvar för säkerhetssamordnaren.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Som IT-chef / Teknisk Projektledare har du förmågan att verka både operativt, taktiskt och strategiskt. Självklart har du en professionell framtoning och förmågan att inge förtroende och skapa goda relationer. Du känner dig trygg i din roll och finner snabbt din plats. Med ditt stora intresse för IT och möjligheten att påverka processer och utveckling kommer du trivas bra hos vår kund!

Tillträde och ansökan

Heltid, visstid. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå till 31/12 2018, med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.

Annonsör JobBusters

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.

Fler nyheter

  • Annons 4

Luleå bygger testmiljö för 5g

Snart ska Luleå få 5g. Stadens universitet kommer tillsammans med bland annat Telia och Ericsson bygga en testmiljö.
– Vi är upprymda över att få en av de första 5g-installationerna i Sverige, säger projektledaren Karl Andersson.