nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Vi söker en DevOps Engineer!

Dina arbetsuppgifter
Brinner du för infrastruktur och molntjänster? Söker du en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad? Då är du vår kunds nya DevOps Engineer till avdelningen Quality Assurance.

Du kommer att jobba hos en internationell mobiloperatör som utmanar både sina konkurrenter, marknaden och dom själva. Företaget verkar på en marknad som ständigt växer och förändras och deras kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar, vilket ställer höga krav på företaget. Deras nyckel tillframgång och att möta de höga kraven är hur de jobbar och vilka dom är. Deras arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Företagets medarbetare drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla deras anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Du kommer att agera teknikstöd för utvecklingsverktyg samt ansvara för utvecklings- och testmiljöer. Du agerar som en brygga mellan systemförvaltning och utveckling. Tjänsten kräver kommunikationsförmåga, att du är lösningsorienterad samt förmågan att implementera processer och rutiner. Du kommer vara en viktig del i att effektivisera och kvalitetssäkra våra processer relaterat till digital produktion. Rollen innebär ett stort eget ansvar och du kommer att utmanas i arbetet med forma och driva deras transformation till molntjänster.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

-I detta team får du vara med och driva företagets transformation till molntjänster för deras digitala kanaler i Sverige.
-Som DevOps Engineer kommer du att jobba med mjukvarulogistik för alla leveranser till våra online-kanaler som web, mobilweb och mobilapplikationer.
-Infrastruktur, Automatisering, konfiguration, driftsättning av infrastruktur i molnet.
-Continuous Delivery: automatiska byggen, test, driftsättning av applikationer / tjänster.
-Driftsäkerhet: övervakning, underhåll, design för operationell kvalité.

Din profil
Kvalifikationer:

-Några års erfarenhet av mjukvaruutveckling och verktyg som Teamcity, Octopus deploy, Nuget,
GIT, Bitbucket, Selenium, SoapUI / Postman
-Praktisk erfarenhet av DevOps implementation, gärna i en molnbaserad miljö.
-Några års erfarenhet av driftsättning i molnbaserade miljöer
-Några års erfarenhet av processarbete kring drift och underhåll samt verktyg som AppDynamics
Application Insights etc.
-Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift.

Vem är du?
För att du ska trivas här behöver du tycka om att jobba i ett tight team där du förväntas engagera dig i helheten och agera proaktivt både i ditt och dina kollegors arbete. Här gäller frihet under ansvar, du är därför en rak och ärlig person med stort engagemang som gillar att ta egna initiativ. Då du jobbar nära beställaren krävs det även att du är en social och lyhörd person som trivs i sociala sammanhang. Det som ständigt driver företaget framåt och som är din nyckel till framgång här är deras unika företagskultur. Kulturen bygger på deras värderingar – flexibilitet, öppenhet och kostnadsmedvetenhet.

Sista ansökningsdag
Urval och intervjuer sker löpande, så ansök redan idag!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig, Anna Hedin på mail: anna.hedin@maxkompetens.se (Vi tar ej emot ansökningar via mejl) eller via telefon: 073 056 55 54,

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
Avdelningen arbetar med affärsnära IT-utveckling. Vi är med från att en idé formas, till att den är färdig och kan skapa värde och nytta för våra kunder. Vi ansvarar för all digital utveckling för den svenska marknadsorganisationen inom organisationen. Vi är en platt organisation där du får mycket ansvar och frihet för att skapa bästa möjliga digitala lösning för våra kunder!

Annonsör Maxkompetens

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.

Fler nyheter

Här är Plantronics nya namn

AMSTERDAM. Plantronics köpte Polycom under förra året. Nu har man bestämt sig för att byta namn.
– Namnet kommer från grekiska ordet för många, säger Paul Clark.

  • Annons 4

Conscia Netsafe vinner Cisco-pris

”Customer Experience Partner of the Year 2018. På Ciscos stora partnergala ärades Conscia Netsafe med titeln.
– De har varit först och kommit längst, säger Johan Stenstrand, partnerchef på Cisco.

”Vi har fått in en bra täckning av vår planet”

För två månader sedan släppte Tre sitt företagsabonnemang 3Världen Företag.
Och enligt Sofia Krook, ansvarig för B2B, har lanseringen varit enormt lyckad.
– Vi är jättenöjda och vi ser att det är otroligt attraktivt på marknaden, säger hon.

Iioote expanderar till Stockholm

”Marknadsmoment” och stort säljpotential inom IoT. Det är vad som fått systemintegratören Iioote att inta huvudstaden.
Ni ska man bygga upp ett ICT-kluster tillsammans med Qualit Solutions i Kista.