nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Plockar cio från Telia

Försäkringskoncernen Codan/Trygg-Hansa annonserar att de tillsätter en ny cio som närmast jobbat för Telia Company.

  • Artikel annons 1

Det är Lars Andre som utsetts till ny cio för Codan/Trygg Hansa. Han har närmast innehaft rollen som chef inom Infrastructure Services hos Telia Company. Under de senaste fem åren har Lars Andre bland annat ansvarat för överföring av it-applikationer till molnlösningar. Tidigare i karriären har han även jobbat för Nasdaq OMX, Ericsson och ABB.

– Jag ser verkligen fram emot att bli en del av Codan/Trygg-Hansa och med min erfarenhet inom IT och Telekom tror jag att jag har mycket att bidra med. Under min karriär har jag varit en del i att transformera större internationella företag och jag har också sett vilka spännande synergier och innovationer som kan skapas när man tar en lösning från en bransch till en annan, säger Lars Andre i ett uttalande.

Han tillträder sin nya tjänst i början av september och efterträder Pedro de Freitas som slutade hos Trygg-Hansa under november 2016.

Taggar:,

  • Annons 3

Fler nyheter

Ericsson åker till Barcelona med ny plattform

Med en förstärkt 5g-plattform åker Ericsson till helgen ned till Barcelona.
– Vi har 42 kontrakt med operatörer varav tio är namngivna. Det är fler än någon annan, säger Helena Norrman, kommunikationschef på bolaget.

  • Annons 4