nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Prenumerera på Telekom idag Premium

Vill du följa med i utvecklingen av Telekombranschen? Då är Telekom idag Premium nyhetstjänsten för dig. En helårsprenumeration på Telekom Idag kostar 163 kronor i månaden* (som du betalar helårsvis 1 995 SEK exkl moms) och ger dig full tillgång till telekomidag.se som uppdateras dagligen, samt 6 nummer av papperstidningen och dessutom tillkommer rabatter och mervärden.


Som prenumerant får du:

  • Full tillgång till vår digitala premiumtjänst med dagliga, strategiska nyheter bakom en betalvägg samt en digital kunskapsbank med artiklar.
  • 6 nr av magasinet Telekom idag, fullmatade med fördjupande reportage och analyser.
  • En e-version av magasinet, med äldre utgåvor från 2009 och framåt.
  • Kontinuerligt nya aktuella erbjudanden av mervärden.
  • 15% rabatt på Telekom idag Live – heldagskonferenserna som ger dig strategisk nytta. (Kan ej kombineras med andra erbjudanden.)
  • Förhandsinbjudan när gratis frukostseminarier med intressanta föreläsare genomförs.

* För prenumerationer utifrån övriga Europa tillkommer portotillägg på 240 SEK exkl. moms per år.


Aktuella mervärden för nya och befintliga prenumeranter:


Tillgång till Diploma Utbildning kostnadsfritt under 2 månader 
Värde: 1500 kr

Diploma Utbildning – Störst i landet på Onlineutbildning.
Vi har tagit oss an uppgiften att digitalisera landets mest populära utbildningar samtidigt som vi bibehåller våra omtyckta lärare i centrum. Med våra 250 utbildningar i ett flertal olika kategorier kan du enkelt utbildas när och var du vill. Det enda du behöver är din dator, mobil eller surfplatta. Alla utbildningar är dessutom extra kärnfulla då vi, tillsammans med utbildarna, varit måna om att skala av sådant som inte bidrar till ett aktivt och intressant lärande för dig.

 


Så loggar du in när du blivit prenumerant:

Du använder din mejladress som användarnamn och ditt kundnummer som lösenord. Det senare står på baksidan av tidningen Telekom idag som du får via post.