nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

FOTO: Puzzel

Puzzel expanderar till Finland

Nu finns Puzzel även i Finland. Det innebär att deras kontaktcenterlösningar går att få på alla nordiska marknader.

  • Artikel annons 1

IF, största försäkringsbolaget i både Norden och Baltikum, valde under förra året att skaffa sig ett helt molnbaserat nordiskt kontaktcenter från Puzzel. Som en direkt följd av detta skulle det norska företaget (tidigare Intelecom) expandera till även den finska marknaden. Från och med årsskiftet har de varit på plats med ett nytt kontor.

– Vårt nya finska dotterbolag kompletterar de 150 medarbetare vi har i övriga Europa, säger Børge Astrup, vd för Puzzel i ett pressmeddelande.

Täcker hela Norden

Det digitala molnbaserade verktyget ska förbättra kundkontakter. Detta genom att se till att ha smidiga lösningar både när det gäller att få kontakt med – och svar av företaget. Därtill ska även betallösningar fungera friktionsfritt.

– Det är oerhört spännande att vi med expansionen i Finland täcker hela Norden med egna dotterbolag. Våra tjänster är i högsta grad applicerbara oavsett geografi, säger Gunnar Aasen, Vice President Sales Nordics och ansvarig för det finska kontoret.  

Puzzels nya kontor ligger centralt i Helsingfors och antalet anställda kommer öka i takt med behovet.

  • Annons 3

Fler nyheter

Tele2 och Deutsche Telekom i nytt avtal

Nu ska Tele2:s kunder få bättre kvalitet när de är utomlands.
Den svenska operatören har ingått avtal med Deutsche Telekom Global Carrier, vilket ska ge bättre redundans, tillgänglighet och kvalitet vid roaming.

  • Annons 4

Netnordic köper upp Tedako

Systemintegratören Netnordic har tidigare köpt Radpoint och Efftel. Nu läggs ytterligare ett tillväxtstrategiskt förvärv till listan: Tedako.
– Netnordic växer och behöver mer kapacitet, säger koncernchefen Jarl Øverby.