nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Region Kalmar förlänger avtal med Telia

Telia får förlängt förtroende för sin kommunikationsleverans av Region Kalmar. Det framgår i ett pressmeddelande från Telia.

  • Artikel annons 1

Region Kalmar ger Telia fortsatt förtroende att leverera kommunikation. Telia vann upphandlingen med regionen, som omfattar 11 kommuner, kommunala bolag, landsting och regionförbund, redan 2012. När nu det avtalet går ut väljer regionen alltså att förlänga avtalet. Det nya avtalet börjar gälla från och med den 1 januari 2017 och omfattar fast och mobil telefoni, mobila tjänster, mobile device management, kundtjänstlösningar, mötestjänster samt intern lösning för beställning av kommunikationslösningar.

– Vi är självfallet stolta över det förnyade förtroende vi fått av region Kalmar som står inför spännande utmaningar i sin fortsatta digitalisering, säger Charlotta Rehman, chef för Telias svenska företagsaffärer, i Telias pressmeddelande.

  • Annons 3

Fler nyheter

Därför tog Regina Donato Dahlström nya chefsjobbet

Hon var vd för Halebop – nu lämnar Regina Donato Dahlström Telia för att bli ny affärsområdeschef för IP-Only Enterprise.
– Jag är extremt stolt och extremt taggad över att få ta den här företagsaffären till nästa nivå, säger hon till Telekom idag.

  • Annons 4