nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Remeo väljer Telecomputing

Rehabiliteringskliniken Remeo har tecknat avtal med Telecomputing om en helhetslösning för verksamhetens it- och kom-tjänster.

  • Artikel annons 1

De två företagen har tecknat ett treårigt avtal där Telecomputing tar helhetsansvaret för klienthantering, Office 365, service desk samt kommunikationstjänster som Managed wan, lan och wifi.

– Vi efterfrågade en kundfokuserad, säkerhetsmedveten leverantör med bred erfarenhet av vårdområdet. TeleComputing har den kompetens som krävs för att kunna utveckla effektiva och moderna it-lösningar anpassade efter vår verksamhet samt för att kunna bli en långsiktig samarbetspartner, säger Anna Cedborg, medicinsk chef på Remeo Stockholm.

Syftet med att lägga ut Remeos it-drift är att ordna en stabil och säker infrastruktur för bland annat nätverk, övervakning, verksamhetssystem och stödsystem med drift och lagring i Sverige.

Remeo Stockholm är en del av Linde Healthcare som driver kliniker i sex länder runt om i världen.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Test: Huawei P20 Pro i toppklass

Mobiltest

Kinesiska Huawei har en av världens absolut största utvecklingsbudgetar. Mycket går såklart åt till att utveckla 5g. Men en del läggs också på artificiell intelligens och det har man stoppat in i nya telefonen P20 Pro.