nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Samsungappen som skyddar dig i trafiken

Ny app känner automatiskt av när du sitter i bilen eller på cykeln och skickar automatiska svar, så du slipper.

  • Artikel annons 1

Att det är farligt att använda mobilen när man kör bil eller cyklar är ingen nyhet. Samsung har insett det och lanserar nu en ny app som ska skydda användaren i trafiken.

Appen, som heter In-Traffic Reply, skickar automatiska svar på meddelanden och inkommande samtal som kommer medan man kör i en bil eller cyklar. Appen använder sina sensorer för att avgöra om användaren kör i en bil eller cyklar. Man kan välja vilket svar som ska skickas, men standardmeddelandet är ”I

Taggar:,

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Fler tror på intrång

En majoritet av alla it-chefer inom telekomindustrin tror att försöken till dataintrång kommer att öka. Men bara två av fem tror att de kommer öka investeringarna i företagets cybersäkerhet.

Fler mobilabonnemang och mer data

PTS senaste rapport om telekommarknaden bekräftar vad många inom telekombranschen redan förutspått. Mobilabonnemang med minst en Gigabyte per månad ökar och utbyggnaden av bredband via fiber börjar märkas.

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här