nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Skickar för Lindex

Link Mobility Sverige har fått uppdraget att sköta sms-utskicken för modekedjan Lindex.

  • Artikel annons 1

Uppdraget går ut på att hantera klädvarukedjans sms-utskick till medlemmar i kundklubben och för e-handeln, på Lindex samtliga marknader. Detta blir möjligt genom en integration mot Lindex kundvårds- och e-handelssystem.

Samarbetet ska vara sjösatt från och med oktober i år.

– Vi arbetar ständigt med att utveckla nya lösningar för att kunna erbjuda våra kunder en ännu mer inspirerande shoppingupplevelse på alla våra marknader. Vi valde Link Mobility, för deras kapacitet och förmåga att visa på nya möjligheter inom meddelandeområdet, säger Henrik Sörstedt, chef för digital affärsutveckling på Lindex, i ett uttalande.

Lindex har närmare 480 butiker i 18 länder samt e-handel.

Link Mobility Sverige är dotterbolag till Link Mobility Group, leverantörer av mobila meddelandetjänster och mobiltjänster.

  • Annons 3

Fler nyheter

Här i labbet skapas Jabra-ljudet

Jabras motto är att vara ledande inom ljud. Telekom idag har besökt koncernens ljudlabb där framtidens produkter forskas fram – och vi har fått känna på både absolut tysthet och massiva störningsljud.

  • Annons 4

EQT:s nya spelare siktar på topp-platsen

IP Only Enterprise är en ny toppspelare på företagsmarknaden. Målet för sammanslagningen mellan IP Only och DGC: att passera Telia i nya marknadsandelar. Telekom idag träffade bolaget för att höra hur det ska gå till.