nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Smaksättning upp i molnet

Interoute kommer att leverera Mpls-nätverk och molnplattform till smaksättningsföretaget Monin.

  • Artikel annons 1

Enligt avtalet ska Interoute leverera Mpls-nätverk med hög prestanda för överföring av affärsdata för Monin. Det nya nätverket ska göra det möjligt för Monin att snabbare och säkrare dela industriell information och orderplanering mellan huvudkontoret i Frankrike och fabriksanläggningar runt om i världen. Överföringar mellan huvudkontoret och den nya fabriken i Jiaxing i Kina ska gå med en fördröjning på mindre än 200 millisekunder, vilket är ett minimikrav från Monin.

Monin tillverkar bland annat kaffeessenser och har försäljning i 145 länder.

Utöver nätverket kommer Interoute även förvalta Monins e-handelssida och virtuella datacenter i Hong Kong och i Singapore.

  • Annons 3

Fler nyheter

Telenor Connexion rankas som en av världens främsta

Analysbolaget Gartner rankar Telenor Connexion högt. I företagets rapport framgår det att Iot-bolaget är ett av världens 17 främsta leverantörer.
– Vi ser rapporten som en bekräftelse av vårt erbjudande och som ett bevis på vår förmåga att möta kundernas behov, säger Mats Lundquist, vd på Telenor Connexion.

  • Annons 4

Tele2 och Deutsche Telekom i nytt avtal

Nu ska Tele2:s kunder få bättre kvalitet när de är utomlands.
Den svenska operatören har ingått avtal med Deutsche Telekom Global Carrier, vilket ska ge bättre redundans, tillgänglighet och kvalitet vid roaming.