nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

ipad

Smyglansering av nya Apple-produkter

Tre nya paddor, en uppdaterad Iphone SE och en röd Iphone 7. Det är vårens Apple-nyheter.

  • Artikel annons 1

Det blev inget stort event, som det snackades om på förhand eller som vi är vana vid när det gäller Apple. I stället smög företaget mer eller mindre ut några nya produkter på sin hemsida.
De mest intressanta är en uppdaterad Ipad-serie. Dels den enklare modellen på 9,7 tum och dels iPad Pro på 9,7 tum or 12,9 tum. Den förstnämnda ersätter Ipad 2 och har en A9-processor. Den är något tjockare, tack vare ett större batteri, men ska bli billigare än föregångaren.
Den andra stora nyheten är att Apple uppdaterar Iphone SE och skippar 16 och 64 gigabyte-modellerna till förmån för 32 och 128 gigabyteslagring.
Nytt är också en helt röd Iphone 7, som bara släpps med 128 och 256 gigabyte lagring.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

Fler tror på intrång

En majoritet av alla it-chefer inom telekomindustrin tror att försöken till dataintrång kommer att öka. Men bara två av fem tror att de kommer öka investeringarna i företagets cybersäkerhet.

Fler mobilabonnemang och mer data

PTS senaste rapport om telekommarknaden bekräftar vad många inom telekombranschen redan förutspått. Mobilabonnemang med minst en Gigabyte per månad ökar och utbyggnaden av bredband via fiber börjar märkas.

  • Annons 4

Risk för missnöje när nätverket inte testas innan köp

Krönika

Vi har väl alla gått och letat efter täckning eller varit med om att Skypesamtalet hackar och bryts? När arbetsplatsens trådlösa nätverk inte längre klarar uppgiften är det oftast en uppgradering till modernare teknik som är lösningen. Men hur tar man reda på vilken utrustning som behövs för att möta behoven? Alla leverantörer kan idag […]

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här