nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Soluno breddar erbjudandet

Från och med idag påbörjar SolunoBC en omfattande uppdatering för att skapa flera nya funktioner och bättre upplevelse i softphonegränssnittet.

  • Artikel annons 1

Soluno annonserar att Miteam lanseras i en avskalad version som bygger på det kompletta verktyget. Några av de utvalda funktionerna vid den första lanseringen är gruppchatt, dokumentdelning och att-göra-listor.

Chattfunktionen går att använda one-to-one, så kallad direktchatt, eller i gruppfunktion med flera deltagare som kan läggas till under pågående session. Funktionen följer samma användningsområde oavsett gränssnitt (softphone och app). Oavsett om två eller flera personer deltar i chatten kan dokument delas, för att till exempel använda vid presentation. Dokumentdelningen kan även användas i kombination med andra funktioner som telefonmöten som sedan tidigare finns i lösningen.

Soluno har även påbörjat arbetet med att uppdatera Miteam-funktionen genom att addera ytterligare tjänster och även anpassad prissättning för bland annat en avancerad version med videochatt och skärmdelning.

  • Annons 3

Fler nyheter

Här i labbet skapas Jabra-ljudet

Jabras motto är att vara ledande inom ljud. Telekom idag har besökt koncernens ljudlabb där framtidens produkter forskas fram – och vi har fått känna på både absolut tysthet och massiva störningsljud.

  • Annons 4

EQT:s nya spelare siktar på topp-platsen

IP Only Enterprise är en ny toppspelare på företagsmarknaden. Målet för sammanslagningen mellan IP Only och DGC: att passera Telia i nya marknadsandelar. Telekom idag träffade bolaget för att höra hur det ska gå till.