nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Soluno breddar erbjudandet

Från och med idag påbörjar SolunoBC en omfattande uppdatering för att skapa flera nya funktioner och bättre upplevelse i softphonegränssnittet.

  • Artikel annons 1

Soluno annonserar att Miteam lanseras i en avskalad version som bygger på det kompletta verktyget. Några av de utvalda funktionerna vid den första lanseringen är gruppchatt, dokumentdelning och att-göra-listor.

Chattfunktionen går att använda one-to-one, så kallad direktchatt, eller i gruppfunktion med flera deltagare som kan läggas till under pågående session. Funktionen följer samma användningsområde oavsett gränssnitt (softphone och app). Oavsett om två eller flera personer deltar i chatten kan dokument delas, för att till exempel använda vid presentation. Dokumentdelningen kan även användas i kombination med andra funktioner som telefonmöten som sedan tidigare finns i lösningen.

Soluno har även påbörjat arbetet med att uppdatera Miteam-funktionen genom att addera ytterligare tjänster och även anpassad prissättning för bland annat en avancerad version med videochatt och skärmdelning.

  • Annons 3

Fler nyheter

Får miljonkontrakt för smart IoT-lösning

Snart kommer offentliga toaletter att vara uppkopplade. Finska IoT-tillverkaren Haltian har fått miljonorder för över 100 000 enheter.
Deras lösning ska spara pengar och påverka vilka shoppingcentrum vi väljer.

  • Annons 4

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här