nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Soluno breddar erbjudandet

Från och med idag påbörjar SolunoBC en omfattande uppdatering för att skapa flera nya funktioner och bättre upplevelse i softphonegränssnittet.

  • Artikel annons 1

Soluno annonserar att Miteam lanseras i en avskalad version som bygger på det kompletta verktyget. Några av de utvalda funktionerna vid den första lanseringen är gruppchatt, dokumentdelning och att-göra-listor.

Chattfunktionen går att använda one-to-one, så kallad direktchatt, eller i gruppfunktion med flera deltagare som kan läggas till under pågående session. Funktionen följer samma användningsområde oavsett gränssnitt (softphone och app). Oavsett om två eller flera personer deltar i chatten kan dokument delas, för att till exempel använda vid presentation. Dokumentdelningen kan även användas i kombination med andra funktioner som telefonmöten som sedan tidigare finns i lösningen.

Soluno har även påbörjat arbetet med att uppdatera Miteam-funktionen genom att addera ytterligare tjänster och även anpassad prissättning för bland annat en avancerad version med videochatt och skärmdelning.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Mer surf i glesbygden

Enligt den senaste statistiken från Telenor ökar mobilsurfandet stort över hela Sverige. Men främst i glesbygden och mest hos pensionärer.

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här