nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Soluno expanderar till Storbritannien

Brexit avskräcker inte och nu avslöjar Soluno att man ger sig in på den brittiska marknaden.
Detta i samarbete med Trust Distribution.

  • Artikel annons 1

I höstas tog man klivet in i Holland och i början av året gav man sig på Tyskland. Nu har Soluno gått på en tredje internationell marknad i sin europeiska expansion. Genom ett avtal med Trust Distribution kommer man kunna erbjuda sin plattform och Wholesale-koncept till britter.

Enligt Soluno kombinerar tjänsten företagets UCaaS-erbjudande med Trusts tjänster och distribution. Något som ska ge ett konkurrenskraftigt och problemfritt erbjudande för både slutanvändare och partners.
– Det är viktigt att samarbeta med ett företag som erbjuder spännande mervärdestjänster som kompletterar en hålbar Mitel-infrastruktur, säger Vincent Leahy, marknadschef på Trust Distribution.

Etiketter:

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

HPE ska ta ledningen inom lagring med nya Primera

Deras nya plattform sägs omdefiniera affärskritisk lagring – tack vare industrins mest avancerade ai och maskininlärning.
– Primera är självkörande, självläkande och självoptimerande, säger Stephan Andersson, Sverigechef för hybrid it på HPE, till Telekom idag.

Tieto och Evry går ihop

Analys

It-konsultbolagen Tieto och Evry slår sina påsar ihop. Tillsammans vill de bli en storspelare på den nordiska marknaden för digitalisering.