nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Stjärnafyrkant i Hudiksvall får ny vd

Henric Lööv är en av delägarna i nyligen startade Stjärnafyrkant Uppsala. I mars tar han över som vd i Hudiksvall efter Jan Lambertsson.

  • Artikel annons 1

Franchisekedjan erbjuder produkter, tjänster, installation och service för kommunikationsbaserade och mobila tjänster. Under drygt tjugo år har Stjärnafyrkant etablerat en stark position, framförallt i norra Sverige. I dag har man tolv butiker, från Linköping till Luleå.

I mars får Hudiksvall en ny vd. Det är Henric Lööv, en av delägarna i nyligen startade Stjärnafyrkant Uppsala. Han tar över efter nuvarande vd Jan Lambertsson, som under 17 år har byggt upp verksamheten med kollegan Jan Carlsson.

– Min ambition, som jag delar med de båda ägarna, är att genomföra ett förvärv av deras bolag, säger Henric Lööv.

Jan Lambertsson, som har en erkänt hög kompetens inom fordonsinstallationer, börjar istället på System Edström Bilinredningar i Kista. Där kommer han ha ansvar för kunder i det större segmentet.

– Ett oerhört svårt beslut att ta, men samtidigt känns det fantastiskt att få möjlighet att prova något nytt, säger Jan Lambertsson.

Vill etablera butik i Gävle

Den nye vd:n kommer ha 14 anställda under sig. Verksamheten bedrivs i nya egna lokaler där man också har en verkstad vägg i vägg med butik och kontor. En viktig del av verksamheten är just installation av kommunikationsutrustning för yrkesfordon såväl som bilinredning.

Stjärnafyrkant i Hudiksvall servar kunder runt om i hela Hälsingland. Butiken bearbetar även marknaden i Gävle, och Henric Lööv ser en stor potential i att etablera en butik även där i framtiden. Med det skulle man kunna skapa en stark konstellation längs kusten från Hudiksvall till Uppsala.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4