nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Strandlund ny försäljningschef för GTT Sverige

Molnleverantören GTT har utsett Fredrik Strandlund till ny försäljningschef.
Utnämningen är ett tydligt steg i ambitionen att accelerera tillväxten.

  • Artikel annons 1

 

GTT har flyttat fram positionerna i Europa i år. Detta då det amerikanska företaget i våras köpte man nätverksleverantören Interoute. Nu tar man ytterligare ett kliv och ser till att utnämna en chef för den svenska och finska försäljningsverksamheten.

Mannen på posten är Fredrik Strandlund som har över 20 års erfarenhet av it-branschen.

– Fredrik har ett fantastiskt kunnande och med hans erfarenheter som både it-chef och teknikchef har han en unik förståeöse för kundernas utmaningar, något som vi ser kommer kunna bidra till att ge våra kunder ännu bättre läsningar och mer värde, säger Søren Wiinholt Petersen, GTT:s Nordenchef.

Fokus på tillväxt

GTT har i år storsatsat och Interoute-köpet var bara början på den europeiska expansionen. Det stora fokusområdet nu är tillväxt och förhoppningen är att Strandlund ska kunna öka tillväxten samtidigt som kundupplevelsen förbättras.

– Det är mycket hedrande att få möjlighet att driva GTT:s verksamhet i Sverige och Finland och spännande att arbeta i en verksamhet som inte bara ligger i framkant tekniskt när det gäller bland annat SD-WAN, utan också har ett så starkt fokus på enkelhet och snabbhet för kunderna, säger Fredrik Strandlund

Taggar:

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Plantronics uppgraderar kvaliteten på små mötesrum

Produktnyhet

En plug-n-play-lösning för alla företag som kör videokonferenser via vanliga datorer.
NU har Plantronics lanserat en ny produkt för de små mötesrummen.
– Ett viktigt förstasteg i att möta de utmaningar som finns med det moderna kontorets behov, säger Plantronicschefen Joe Burton.