nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Stryktåliga routrar

Aluminiumkapslingen ska göra att industriroutrarna UR5 och ER75i från Induo Wireless kan monteras i utsatta miljöer.

  • Artikel annons 1

De trådlösa routrarna UR5 och ER75i används i industriella applikationer som fjärrkonfigurering av maskiner, fjärrvervakning av styrsystem, men även till betalningssystem, trafikljusövervakning, mätvärdesinsamling och fastighetsautomation.

Routrarna kommer nu i nya versioner med aluminiumkapsling med trådlös uppkoppling via gprs, edge eller 3g. De har också anslutning för ethernet och usb, men också en expansionsport som kan utrustas med kommunikationskort för rs-323, rs-485. m-bus eller i/o-signaler. De har plats för dubbla sim-kort vilket ska göra det möjligt att bygga ut nätverket.

UR5 och ER75i är framtagna för krävande applikationer och ska kunna placeras i utsatta miljöer med ruggad kapslingen som kan monteras på din-skena.

Etiketter:,

  • Annons 3

Fler nyheter

Så använder DNB ai för att förbättra kundtjänsten

Genomtänkt implementering ger gott resultat När det kommer till att använda ai-teknik har norska DNB valt att skynda långsamt.
– Vi började egentligen 2013 då vi lanserade taligenkänning på telefon, säger Jan Thomas Lerstein, chef för Emerging Technologies på banken.

  • Annons 4