nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Viktor Karlsson och Alexander Wachtmeister Da Silva, Telavox Foto:Teodor Axlund

Telavox entreprenörer prisas

Under torsdagskvällen prisades Televox med Alexander Wachtmeister Da Silva och Viktor Karlsson i spetsen till Sydsveriges främsta entreprenörer

  • Artikel annons 1

Under regionfinalen av Entrepreneur of the Year i Malmö fick Viktor Karlsson och Alexander Wachtmeister Da Silva från Telavox gå upp på scenen och ta emot priset som Sydsveriges främsta entreprenörer. Priset får de för deras idé om en molnbaserad växellösning som kunderna abonnerar på. Och detta för många år sedan i en tid då ip-telefoni fortfarande var nytt och molntjänster ännu inte var något etablerat fenomen. Sedan dess har Telavox expanderat och har utöver Sverige även kontor i Danmark, Norge och Finland, med planer på global expansion.

– Med en långsiktig och stabil organisk tillväxt samt bra lönsamhet har Telavox skaffat sig goda förutsättningar att fortsätta utmana jättarna i branschen. Alexander och Viktor är mycket värda vinnare och jag kommer följa deras framfart med stor spänning, sa Mia Rolf, juryordförande, i samband med prisutdelningen. 

Juryns motivering:

Genom att aktören hela tiden lever med sin vision och har en affärsidé som legat i framkant från start och utvecklats med tiden, visar aktören att genom teknikutveckling går det att utmana de stora bjässarna. Via stadig och långsiktig organisk tillväxt och mycket god lönsamhet har aktören en stark position att fortsätta utmana och vinna på marknaden!

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4