nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Telavox plockar avtal med skolkoncern

Skolkoncernen Vindora har tecknat avtal med Telavox för växelplattform, telefoni och chatt.

  • Artikel annons 1

Vindora bedriver gymnasie- och vuxenutbildning och är ett av de största företagen i sitt slag i Sverige. Nu har man tecknat avtal med Telavox gällande växeltjänster och telefoni. Totalt rör det sig om ungefär 1 000 mobila och fasta anknytningar.

– I utvärderingen av ett antal alternativ för vår växel- och telefonilösning föll valet på Telavox. Deras tjänst Flow upplevs som både flexibel och enkel, dels i användning men också i offertförfarandet gällande pris och tjänst. Vi jobbar alltid med att utveckla samarbetet mellan skolorna och här blir chattfunktionen i Flow ett viktigt verktyg, säger Jarl Uggla, vd för Vindora.

Implementeringen ska ske nu under april månad.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Fler tror på intrång

En majoritet av alla it-chefer inom telekomindustrin tror att försöken till dataintrång kommer att öka. Men bara två av fem tror att de kommer öka investeringarna i företagets cybersäkerhet.

Fler mobilabonnemang och mer data

PTS senaste rapport om telekommarknaden bekräftar vad många inom telekombranschen redan förutspått. Mobilabonnemang med minst en Gigabyte per månad ökar och utbyggnaden av bredband via fiber börjar märkas.

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här