nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Telekom idag lämnar samarbete

Samarbetet kring jämförelsesajten molnvaxlar.se mellan Telekom idag och Soluno lanserades för några veckor sedan. Nu lämnar Telekom idag samarbetet.

  • Artikel annons 1

– Vi uppfattade detta som en väldigt bra tjänst för våra läsare som skulle göra det lättare för dem att få rätt uppfattning om vad telefoni-tjänster bör kosta idag. Många läsare hörde av sig och gillade initiativet. Men av flera skäl blev tjänsten tvungen att uppdateras och med den nya inriktningen väljer vi att lämna samarbetet, säger Telekom idags chefredaktör Kalle Anrell.

Den nya tjänsten ger prisindikationer på vad telefoni-tjänster ska kosta, utan att operatörernas olika priser visas upp. Den kommer att drivas vidare av Soluno i egen regi.

– Vi märkte direkt att offerter inom telekombranschen är så pass kundunika att det blev väldigt svårt att hitta en generisk prisbild för operatörerna. Det är mycket rabatter och det var svårt att få fram i den ursprungliga tjänsten, säger Christian Hed på Soluno.

Kalle Anrell på Telekom idag hoppas i framtiden kunna lansera en liknande tjänst där operatörerna är mer öppna och vågar visa för kunderna vad tjänsterna kostar.

– Det här var en världsunik satsning och kunderna förtjänar mer öppenhet, säger han.

  • Annons 3

Fler nyheter

”Arbetssätt och kultur är levande och behöver ständigt underhåll”

Nyheter

Öppenhet, interaktion, flexibilitet, kreativitet och synergi. När Tre utvecklade sitt nya huvudkontor var visionen tydlig.
Men hur har det fallit ut i verkligheten?
– Första veckan i 3Huset var jag glatt överraskad över nyfikenheten och hur mycket våra medarbetare nyttjade möjligheterna, säger Helena Körberg, projektledare för Tres nya huvudkontor.

  • Annons 4