nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Telenor Connexion rankas som en av världens främsta

Analysbolaget Gartner rankar Telenor Connexion högt. I företagets rapport framgår det att Iot-bolaget är ett av världens 17 främsta leverantörer.
– Vi ser rapporten som en bekräftelse av vårt erbjudande och som ett bevis på vår förmåga att möta kundernas behov, säger Mats Lundquist, vd på Telenor Connexion.

  • Artikel annons 1

Telenor Connexion, med huvudkontor i Stockholm, har lyckats göra ett stort internationellt avtryck. Det framgår av att bolaget är med i Gartners rapport där världens främsta leverantörer av Managed M2M-tjänster lyfts fram.

– Vi känner ett årets resultat i Gartners Magic Quadrant för Managed M2M Services är ytterligare ett bevis på att vår specialiseringsstrategi är rätt- Genom att följa denna har vi blivit en av de snabbast växande internationella M2M-leverantörerna., säger Mats Lundquist, vd för Telenor Connexion.

Bedömningskriterierna

Företagen i rapporten bedöms enligt kriterier såsom produkt- och tjänsteerbjudande, övergripande lönsamhet, försäljning och prissättning, marknadens intresse, marknadsföring, kundupplevelse och drift. I bedömningskriterierna för helhetsbild av vision ingår insikt om marknaden, marknadsstrategi, försäljningsstrategi, strategi för produkterbjudande, affärsmodell, strategi för vertikaler och branscher, innovation och geografisk strategi.

Taggar:

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Så blir Net1 under Teracom

I mars införlivades Net1 i Teracom och Maria Sandgren tog över som vd.
Nu avslöjar hon vilken väg företaget sak gå framöver.
– Vi har börjat titta på hur vi framöver kan bygga ut vårt mobilnät, säger hon.