nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Rapporter på längden och tvären. Teleopti Pro 8 hänger med i uc-utvecklingen.

Teleopti Pro 8 täcker hela uc-miljön

Tem-verktyget Teleopti Pro släpps i version 8. Det har utvecklats för att matcha dagens komplexa kommunikationsmiljöer. Nu kan man få rapporter även på tvären i organisationen.

  • Artikel annons 1

Teleopti Pro 8 gör det möjligt att rapportera om kostnader, kvalitet, servicenivåer och ”asset management” inom ett bredare spektrum av it-, telekom- och uc-miljöer än vad tidigare versioner medgett. Det hävdar i alla fall Teleopti TEM.

– Vi ser en allt snabbare utrullning av nya typer av kommunikationslösningar med stöd för unified communication och andra effektivitetshöjande funktioner. Detta ihop med ett allt mer mobilt arbetssätt gör att behovet av uppföljning av användning, kvalitet och kostnader får allt större vikt, säger företagets vd säger Kjell Persovin.

Han menar att den nya versionen är en del i denna trend och att den kunderna en dynamisk plattform som är både kraftfull och innovativ.

Teleopti lyfter fram fem fördelar med Pro i version 8.

• Nytt utseende och känsla. Ett nytt ramverk har möjliggjort förbättringar i navigeringen, som nu är mer intuitiv, och har bidragit till att öka systemets prestanda.

• Bättre kontroll över uc. Med uc-rapportering kan man spåra kostnader, användning och kvalitet på upplevelsen av uc-lösningen.

• Nya rapporter och ny rapportstruktur. Överblick över alla de rapporter som finns tillgängliga på ett ställe, oavsett om man fokuserar på kostnader, kvalitet, servicenivå, asset management eller uc-statistik.

• Ny sökfunktion. Baserat på sökresultatet kan man skapa separata behållare av föremål, organisationsgrupper eller personer. Det gör det möjligt att skapa rapporter inte bara inom organisationshierarkin, utan även på den tvärfunktionella strukturen.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här