nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Telia skippar roamingpåslag

Telia tar steget att låta privatkunder surfa i EU/EES-området på samma villkor som hemma i Sverige. Även den kontroversiella avgiftfria surfningen på sociala medier ingår.

  • Artikel annons 1

Telias privatkunder kan, sedan en tid tillbaka, ringa och surfa utan roamingavgifter i norden och baltikum, men nu slopar operatören roamingavgifter även för övriga Europa. Närmare bestämt blir avgiftfri roaming i samtliga EU/EES-länder. Det framgår i ett pressmeddelande från Telia.

Förändringen innebär även att privakunder med Telia Komplett-abonnemang även får ta del av Telias kontroversiella gratissurf för sociala nätverk.

Samtidigt ökas även surfmängden på för alla mobilabonnemang över 1 gigabyte med 50 procent eller mer. Förändringarna börjar gälla alla Telias privatkunder den 11 april.

15 juni i år ska roamingpåslagen inom EU vara borta.

Sedan tidigare har Telenor gjort en liknande satsning med skippat roamingpåslag inom EU.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Förändrar världen med teknik

Tietos innovationschef tror på att kunskapsöverföring och utbildning kan göra både företag och samhälle mer jämlika och på så vis även mer effektiva och framgångsrika. Och att proppen till utveckling ofta sitter högst upp.

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här