nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

FOTO: Telness

Telness ett av årets hetaste startups

En startup anpassad för startups. När SeedTable undersökte vilka de mest unika nystartsbolagen i Stockholm var – platsar Telness på listan.

  • Artikel annons 1

Telekombranschen domineras av de stora bolagen, men bakom dessa poppar det upp nydanare som förändrar. Och en sådan att hålla utkik efter är enligt SeedTable Telness som placerar företaget bland de 100 mest intressanta i huvudstaden.
– Skillnaden med Telness är att vi faktist är ett techbolag som digitaliserar tjänsten och branschen. Det gör att vi kan ta plats på startup-scenen och på riktigt utmana och driva utvecklingen framåt inom telekom, säger Martina Klingvall, vd på företaget.

Enligt Martina är en av anledningarna att Telness lyckas stå ut att man byggt en egen telekom-plattform som tack vare digitalisering av flöden, processer och hantering gjort att allt blir skalbart.
– Det betyder också att vi kan möjliggöra en annan kundupplevelse som är mycket smidigare och kan ändra förväntningarna företagskunder har på en mobiloperatör, säger hon.

Att vara med på startup-listan är enligt Martina hedrande och ett bevis på att att man siktar rätt när man vänder sig mot andra nystartsbolag.
– Det är roligt att se att vi har så många kunder på listan då vi har anpassat våra tjänster efter de behov man har som modernt och växande bolag. Det är jättekul att andra uppsticker och framtidsbolag förstår fördelarna med Telness och möjligheten att kunna växa tillsammans. Vi har koll på deras behov och har skapat en lösning för att hjälpa dem ta vara på det viktigaste de har: tid, säger Martina Klingvall.

Taggar:

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

”Arbetssätt och kultur är levande och behöver ständigt underhåll”

Nyheter

Öppenhet, interaktion, flexibilitet, kreativitet och synergi. När Tre utvecklade sitt nya huvudkontor var visionen tydlig.
Men hur har det fallit ut i verkligheten?
– Första veckan i 3Huset var jag glatt överraskad över nyfikenheten och hur mycket våra medarbetare nyttjade möjligheterna, säger Helena Körberg, projektledare för Tres nya huvudkontor.