nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Telness finalist i årets distruptör

Operatören Telness är en uppstickare med sting.
Det anser Marknadsföreningen Stockholm som ser företaget som en marknadsdisruptör.

  • Artikel annons 1

Det börjar närma sig slutet av året och som sedvanligt börjar ”årets XX” nyheter att hagla. En organisation som årligen delar ut utmärkelser är Marknadsföreningen Stockholm. Och efter att juryn har sammanträtt har man nu nominerat finalister i vad de ser som Årets marknadschef, framtidslöfte, disruptör samt varumärkesresa.

Överlag är det stora företag som Coop, Volvo Cars och Addidas som syns i finalskaran. Men i kategorin Årets disruptör finns ett intressant telekominslag: Telness.

Uppstickaren ses alltså som en spelare som har påverkan även utanför sin nisch.

– Det har varit ett roligt men tufft juryarbete med otroliga finalister som verkligen inspirerar. Årets Disruptör ligger mig varmt om hjärtat då vi själva fick ta emot priset förra året vilket betydde mycket. Juryarbetet har varit otroligt kul men också svårt att välja bland flera fina bolag. Det ska bli roligt att få följa finalisternas resor i framtiden, säger Elsa Bernadotte, medgrundare och COO på Karma och jurymedlem Årets Disurptör 2018.

Utöver Telness är även Globhe, Sana Labs och Transfer Galaxy nominerade. Vem som slutligen tar hem pokalen kommer att utannonseras under eventet årets marknadschef 2018 den 6 februari 2019.

Taggar:

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Så blir Net1 under Teracom

I mars införlivades Net1 i Teracom och Maria Sandgren tog över som vd.
Nu avslöjar hon vilken väg företaget sak gå framöver.
– Vi har börjat titta på hur vi framöver kan bygga ut vårt mobilnät, säger hon.

De här samarbetsverktygen använder vi

Under torsdagen gick Telekom idag-konferensen Connect19 av stapeln. Fokus var den digitala arbetsplatsen och collaboration. Men hur ser det ut i verkligheten?
Vi ställde frågan om vilket samarbetsverktyg som användes till konferensdeltagarna.