nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Tre integrerar med mäklarnas favoritverktyg

Vitec Express är ett populärt affärssystem inom mäklarvärlden. Nu ska Tre skapa möjligheter till integrationer med sin växel 3 Frontoffice.

  • Artikel annons 1

– Det här initiativet är helt och hållet kunddrivet då flera mäklarkunder efterfrågade en integration mellan telefonväxeln och kundhanteringsverktyget de använder i sitt arbete. Vi lyssnade, undersökte de tekniska möjligheterna och tillsammans utvecklade Tre och Vitec en unik tjänst som förenklar arbetet för mäklare och som vi tror kommer att uppskattas av alla tusentals mäklare som jobbar med Vitec Express dagligen, säger Anna Skarke, affärsområdeschef för Tre Företag.

Vitec Express används av ungefär 50 procent av de svenska mäklarna, uppger Tre. Genom den nya integrationen kan mäklarna snabbare nå fram till sina kunder och sköta aktuella ärenden eftersom de kan ringa upp spekulanter direkt från Vitec. Dessutom går det att få information direkt vid inkommande samtal.

  • Annons 3

Fler nyheter

Därför tog Regina Donato Dahlström nya chefsjobbet

Hon var vd för Halebop – nu lämnar Regina Donato Dahlström Telia för att bli ny affärsområdeschef för IP-Only Enterprise.
– Jag är extremt stolt och extremt taggad över att få ta den här företagsaffären till nästa nivå, säger hon till Telekom idag.

  • Annons 4