nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Tre integrerar med mäklarnas favoritverktyg

Vitec Express är ett populärt affärssystem inom mäklarvärlden. Nu ska Tre skapa möjligheter till integrationer med sin växel 3 Frontoffice.

  • Artikel annons 1

– Det här initiativet är helt och hållet kunddrivet då flera mäklarkunder efterfrågade en integration mellan telefonväxeln och kundhanteringsverktyget de använder i sitt arbete. Vi lyssnade, undersökte de tekniska möjligheterna och tillsammans utvecklade Tre och Vitec en unik tjänst som förenklar arbetet för mäklare och som vi tror kommer att uppskattas av alla tusentals mäklare som jobbar med Vitec Express dagligen, säger Anna Skarke, affärsområdeschef för Tre Företag.

Vitec Express används av ungefär 50 procent av de svenska mäklarna, uppger Tre. Genom den nya integrationen kan mäklarna snabbare nå fram till sina kunder och sköta aktuella ärenden eftersom de kan ringa upp spekulanter direkt från Vitec. Dessutom går det att få information direkt vid inkommande samtal.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här