nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Unos nya wallboard kan visa realtidsstatistik från både växeln och andra system.

Uno fixar bättre koll på svarsgrupperna

Med en ny flexible wallboard kan Uno Telefonis kunder nu få bättre koll på serviceläget i både växelns svarsgrupper och andra system för kundservice.

  • Artikel annons 1

Uno Telefoni har Mitels Telpo-plattform som grund för sin växeltjänst. Det är en på många sätt bra plattform men statistikdelarna är inte så avancerade och det gör att många tjänsteleverantörer valt att komplettera med egenutvecklade lösningar eller produkter från andra leverantörer. Ett exempel på det förstnämnda är Unos nya wallboard med reltidsstatistik från ringgrupper och acd-köer. Den webbaserade statistikväggen har grafiska mätare som ger snabb överblick över serviceläget men ger också numerisk information om exempelvis antal samtal i kö och aktuell väntetid.

Direkt vid leverans finns ett antal färdiga teman att välja mellan men det går också att få helt skräddarsydda upplägg om man vill ha det.

Extra spännande är det att Uno gjort det möjligt att integrera även andra tjänster än växel i wallboarden. Det startade som ett önskemål från den egna supporten som använder molntjänsten Zendesk för ärendehantering och inom kort ska det finnas stöd för bland annat Salesforce, Upsales, Lime och Superoffice. Det gör att man presentera statusinformation från olika stödsystem sida vid sida med information om telefoniläget.

– Finns det bara öppna api:er att tillgå kan vi integrera även med andra tjänster, säger Christian Hed, marknads- och försäljningschef hos Uno Telefoni.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här