nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Visionutveckling köper Logmasters systemverksamhet

För att komplettera Vision 80/20 köper Visionutveckling nu upp Logmasters systemverksamhet för besökshantering, resursbokning och passagekontroll.

  • Artikel annons 1

Visionutveckling har sedan tidigare distribuerat Logmasters system för besökshantering, men i och med affären blir rollerna ombytta. Från och med den 19 maj 2010 kommer Logmasters programvaror istället att ingå i Visionutvecklings koncern.

– Idag är vårt produktkoncept Vision 80/20 integrerat med ett flertal system enligt modellen för unified communication. Genom att komplettera Vision 80/20 med besökssystem, resursbokning och passagekontroll får företag och organisationer ett komplett system för närvarohantering, säger Tomas André, vd för Visionutveckling.

Gynnar utvecklingen

Samtidigt fortsätter Logmaster att marknadsföra sina tidigare produkter, fast som återförsäljare till Visionutveckling. Dessutom breddar man hårdvaruutbudet och de tillbehör som behövs till besökssystemen.

– Visionutvecklings förvärv av Logmasters systemverksamhet kommer att gynna utvecklingen av avancerade system för närvarokontroll. Detta ger våra kunder en mycket kompetent totalleverantör av telefoni-, besöks- och passagesystem, förklarar Logmasters vd Klas Lundberg.

Taggar:

  • Annons 3

Fler nyheter

Bodens datacentersuccé lockar

De lyckade datacenteretableringarna i Boden har lockat finfrämmande. Nu har en delegation från Spanien varit på besök för att försöka lära sig mer.
– Det här visar att Boden är en global spelare, säger kommunalrådet Claes Nordmark.

  • Annons 4

Enghouse-chefen lämnar – startar eget bolag

Enghouse Interactives chef Michael Stubbing lämnar företaget. Efter mer än ett decennium på bygget är det dags för nya utmaningar.
– Det har varit fantastiskt lärorikt och utvecklande, säger han till Telekom idag.

IP Soft:s chatbot prisas i ny studie

”En idealisk lösning med avancerade funktioner”. Så beskrivs IP Softs Amelia i en ny undersökning av chatbotar.
– Vi är hedrade att bli omnämnda som ledare, säger Chetan Dube, vd för företaget.