nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Weblink hittar ny partner

Weblink ingår ett strategisk partnerskap med Office Sverige. Det innebär att it-bolaget Office erbjuder IP-telefoni, mobilabonnemang och molnbaserad växel.

  • Artikel annons 1

– Office och vi har samma fokus att jobba lokalt och det finns många kunder som har behov av att förnya eller se över sin telefoni. Det är viktigt att vi har partners, som kan supportera och lyfta fram vårt erbjudande och våra styrkor på rätt sätt, säger Oscar Civill, försäljningschef på Weblink IP Phone.

It-bolaget Office Sverige finns på 20 orter i Sverige och har 110 anställda. De säljer och supporterar lösningar för molnet, enheter och appar, dokumenthantering med mera. De är nöjda med att nu kunna erbjuda fler telefonitjänster.

– Weblink har ett komplett sortiment med mobilabonnemang, callback och samtalsstatistik. Att de själva utvecklar och kontrollerar sin molnväxel har stor betydelse, säger Thomas Jakobsson, VD på Office.

Taggar:,

  • Annons 3

Fler nyheter

Tele2 och Deutsche Telekom i nytt avtal

Nu ska Tele2:s kunder få bättre kvalitet när de är utomlands.
Den svenska operatören har ingått avtal med Deutsche Telekom Global Carrier, vilket ska ge bättre redundans, tillgänglighet och kvalitet vid roaming.

  • Annons 4

Netnordic köper upp Tedako

Systemintegratören Netnordic har tidigare köpt Radpoint och Efftel. Nu läggs ytterligare ett tillväxtstrategiskt förvärv till listan: Tedako.
– Netnordic växer och behöver mer kapacitet, säger koncernchefen Jarl Øverby.