nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Weblink hittar ny partner

Weblink ingår ett strategisk partnerskap med Office Sverige. Det innebär att it-bolaget Office erbjuder IP-telefoni, mobilabonnemang och molnbaserad växel.

  • Artikel annons 1

– Office och vi har samma fokus att jobba lokalt och det finns många kunder som har behov av att förnya eller se över sin telefoni. Det är viktigt att vi har partners, som kan supportera och lyfta fram vårt erbjudande och våra styrkor på rätt sätt, säger Oscar Civill, försäljningschef på Weblink IP Phone.

It-bolaget Office Sverige finns på 20 orter i Sverige och har 110 anställda. De säljer och supporterar lösningar för molnet, enheter och appar, dokumenthantering med mera. De är nöjda med att nu kunna erbjuda fler telefonitjänster.

– Weblink har ett komplett sortiment med mobilabonnemang, callback och samtalsstatistik. Att de själva utvecklar och kontrollerar sin molnväxel har stor betydelse, säger Thomas Jakobsson, VD på Office.

Taggar:,

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här