nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Yealink har inom kort en komplett produktlinje skrivbordstelefoner anpassade för Skype for Business.
Yealink har inom kort en komplett produktlinje skrivbordstelefoner anpassade för Skype for Business.

Yealink storsatsar på Skype for Business

Efter en uppdatering av mjukvaran blir en hel rad av Yealinks skrivbordstelefoner nu klara för användning med Skype for Business och fler modeller väntar inom kort.

  • Artikel annons 1

Toppmodellen SIP-T48G med pekskärm var den första av tillverkarens telefoner att bli kompatibel med Skype for Business, men nu har Yealink släppt ny firmware även till de något enklare modellerna SIP-T46G och SIP-T42G. Därmed får både nya och befintliga användare möjlighet att ansluta telefonerna mot Skype for Business med ett gränssnitt som dessutom är anpassat till Microsofts kommunikationsplattform. Innan sommaren kommer också två helt nya Yealink-modeller till Sverige, SIP-T41P och SIP-T40P. Även de kommer att vara anpassade för Skype for Business men är något enklare telefoner med ett lägre pris.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Annons 3

Fler nyheter

Fler tror på intrång

En majoritet av alla it-chefer inom telekomindustrin tror att försöken till dataintrång kommer att öka. Men bara två av fem tror att de kommer öka investeringarna i företagets cybersäkerhet.

Fler mobilabonnemang och mer data

PTS senaste rapport om telekommarknaden bekräftar vad många inom telekombranschen redan förutspått. Mobilabonnemang med minst en Gigabyte per månad ökar och utbyggnaden av bredband via fiber börjar märkas.

  • Annons 4

Risk för missnöje när nätverket inte testas innan köp

Krönika

Vi har väl alla gått och letat efter täckning eller varit med om att Skypesamtalet hackar och bryts? När arbetsplatsens trådlösa nätverk inte längre klarar uppgiften är det oftast en uppgradering till modernare teknik som är lösningen. Men hur tar man reda på vilken utrustning som behövs för att möta behoven? Alla leverantörer kan idag […]

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här