nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Yealink har inom kort en komplett produktlinje skrivbordstelefoner anpassade för Skype for Business.

Yealink storsatsar på Skype for Business

Efter en uppdatering av mjukvaran blir en hel rad av Yealinks skrivbordstelefoner nu klara för användning med Skype for Business och fler modeller väntar inom kort.

  • Artikel annons 1

Toppmodellen SIP-T48G med pekskärm var den första av tillverkarens telefoner att bli kompatibel med Skype for Business, men nu har Yealink släppt ny firmware även till de något enklare modellerna SIP-T46G och SIP-T42G. Därmed får både nya och befintliga användare möjlighet att ansluta telefonerna mot Skype for Business med ett gränssnitt som dessutom är anpassat till Microsofts kommunikationsplattform. Innan sommaren kommer också två helt nya Yealink-modeller till Sverige, SIP-T41P och SIP-T40P. Även de kommer att vara anpassade för Skype for Business men är något enklare telefoner med ett lägre pris.

  • Annons 3

Fler nyheter

Därför tog Regina Donato Dahlström nya chefsjobbet

Hon var vd för Halebop – nu lämnar Regina Donato Dahlström Telia för att bli ny affärsområdeschef för IP-Only Enterprise.
– Jag är extremt stolt och extremt taggad över att få ta den här företagsaffären till nästa nivå, säger hon till Telekom idag.

  • Annons 4