1000 Mbit/s med nytt Telia-bredband

Adsl känns helt plötsligt väldigt dammigt när Telia lanserar ett nytt bredbandsabonnemang med gigabithastighet.

1000 Mbit/s med
nytt Telia-bredband

Det är fastighetsägare till flerbostadshus och bostadsrättsföreningar som nu ska få möjlighet att erbjuda sina hyresgäster överföringshastigheter på upp till 1000 Mbit/sekund. Förutsättningen är fastigheten får ett nytt fibernät från Telia eller att ett befintligt nät uppgraderas.

– Vi inleder arbetet nu och hoppas kunna erbjuda alla som vill att ansluta sig de närmaste åren. Det är ett omfattande arbete och både takten i utbyggnaden och var vi bygger styrs i hög grad av kundernas intresse, säger Stefan Trampus, chef för bredbandstjänster på Telia.

En knapp krona per Mbit/s, 999 kr per månad, kommer det att kosta att surfa supersnabbt. Men prislappen är inget som han tror kommer att avskräcka kunderna.

– Behovet av bandbredd är i stort sett omättligt. Det gäller inte minst de svenska hushållen som blir allt mer upp- och ihopkopplade och som använder allt fler tjänster som kräver hög bandbredd.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.