Tele2 låter ”delare” få billigare abonnemang

Tele2 Först Tre – och nu Tele2.
Delningstrenden breder ut sig bland landets operatörer.
Så nu kan farmor, svågern och hela fotbollslaget surfa på ett och samma abonnemang.

Tele2 låter ”delare” få billigare abonnemang

I början av året lanserade Tre en tjänst där man kunde skicka surf till andra. En självklarhet kallade man det och något som man på sikt ansåg kunde bli lika vanligt som att ”swischa pengar”.

Nu följer Tele2 efter och lanserar ett liknande koncept. Men istället för att bara kunna posta över överbliven surfpott – kan man hos Tele2 gå samman i ett delat abonnemang.

Billigare ju fler som delar

Det hela är en vidareutveckling av operatörens alternativ Unlimited där fri surf, sms och samtal ingår. Den stora skillnaden nu är att ju fler som delar på det nya ”tillsammans-abonnemanget” – desto billigare blir det.

–   Det finns i dag så kallade familjeabonnemang som är låsta till att innefatta personer i samma hushåll, men den moderna familjen sträcker sig ofta utanför hushållsgränsen, säger Henrik Lönnevi, affärsområdeschef privatmarknaden, Tele2 Sverige

Abonnemangen är självständiga och kan faktureras individuellt. Är man två som tillsammans bildar en grupp så blir priset 399 kronor/mån per person. Tre eller fler då kapas ytterligare en 50-lapp i månaden.

– Med Unlimited Together gör vi det möjligt för ännu fler att ta del av fria samtal, sms och fri surf, oavsett hur ens familj ser ut eller om du vill bilda en grupp med dina vänner, säger Henrik Lönnevi.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.