178 ryker när Tele2 stuvar om

Tele2 Sverige organiserar om sin verksamhet. Samtidigt som två affärsområden blir tre kapar man i personalstyrkan. Totalt ska 68 tjänster och 110 konsulter väck.

178 ryker när Tele2 stuvar om

Enligt Telekomnyheterna är det Tele2:s vilja att fortsätta vara med och slåss om platsen som den ledande och mest kostnadseffektiva operatören som ligger bakom förändringen. Omorganisationen innebär att Tele2 delar upp dagens två affärsområden Residential och Business i tre affärsområden: Business, Residential och Comviq.

Ny chef för privatmarknaden blir Samuel Skott, som fram till i dag har varit tillförordnad chef för samma område. När det gäller Comviq fortsätter Magnus Larsson som chef, med skillnaden att han från och med nu kommer att rapportera direkt till Sverige-vd:n Thomas Ekman. Den enda olösta gåtan är affärsområdet Business som fortfarande behöver en efterträdare till Martin Cullberg som hastigt avgick i augusti.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.