Addsecure och RCO i nytt samarbete

Telefoni Pålitlig och kvalitetssäkra porttelefoner. I takt med att gamla ”trådlösningar” byts ut har säkerhetsbrister uppkommit. Nu ska Addsecure och RCO täppa till de hålen i ett nytt samarbete.

Addsecure och RCO i nytt samarbete
Olof Samuelsson, försäljningschef på Addsecure

Att vara säker på att endast rätt personer kommer in på företaget, området eller bostadsrättsföreningen är en grundläggande förutsättning för säkerhet. Men i taket med att det gamla kopparnäten byts ut har kvaliteten för porttelefonskommuikation påverkas negativt. I skenet av detta har RCO och Addsecure ingått samarbete för att stödja företag och organisationer till en kvalitetssäker övergång.

I samarbetet så står Addsecure för utvecklingen av tjänsten Connect Intercom, en porttelefonilösning som realiseras via en terminal. Denna göra det möjligt att digitalisera de analoga signaler och samtal som kommer från RCO:s porttelefoner och på så sätt koppla upp samtalet. Det innebär att RCO inte längre blir beroende av en fast uppkoppling då terminalen istället kopplar upp ett så kallat hypertefonisamtal via 4g-nätet.
– För oss innebär detta ett nytt och spännande segment, samt en möjlighet för oss att adressera nya kundsegment. Produkten i sig öppnar dessutom upp för flera olika applikationer på samma lösning, säger Olof Samuelsson, försäljningschef på Addsecure i ett uttalande.

Den första kunden som installerat det nya systemet blev kommunala bostadsbolaget Olofströmshus.

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.