Addsecure slutför förvärvet av Alerta

Branschen Ett strategiskt köp för att stärka sin tillvaro i Finland. Nu har Addsecure slutfört sitt förvärv av Alerta från Telia. 

Addsecure slutför förvärvet av Alerta
Magnus Lengdell, Addsecure

Det var i höstas som Addsecure tillkännagav att de avsåg att köpa Alerta, ett köp som då skulle se till att att företaget fick en bra språngbräda för fortsatt expansion i Finland. Nu har affärsöverlåtelsen godkänts av myndigheterna.

Alerta erbjuder lösningar som möjliggör säker larmöverföring och fjärrhantering av system. Detta till både offentliga sektorn samt privata företag. Nu när man flyttar över detta till Addsecure så kan man erbjuda en mer kompetent plattform.
– Vi förväntar oss att Alerta kommer att bidra till Addsecures tillväxt 2021 och framåt, eftersom vi stärker vår position som den ledande leverantören av larmöverföring, säker kommunikation och smarta lösningar i Finland, säger Magnus Lengdell, affärsområdeschef Smart Alarms, Addsecure.

Påverkar inte kunderna

För tidigare Alerta-kunder så kommer förändringen inte innebära något avbrott i larmövervakningstjänsterna.
– Som en etablerad leverantör av säker kommunikation och lösningar ser vi fram emot att ge Alertas kunder samma höga servicegrad och integritet som de är vana vid, fortsätter Magnus Lengdell.

Alertas 19 anställda kommer att gå över till Addsecure i och med slutförandet av förvärvet.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!