Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Addsecure slutför förvärvet av Stella Safety Phone

Branschen Nu är finska Stella Safety Phone en del Addsecure och företaget meddelar att de nu etablerar ett nytt affärsområde: Smart Care.

Addsecure slutför förvärvet av Stella Safety Phone

Säker kommunikation är en viktig och växande marknad. Och en som satsat på strategisk tillväxt är Addsecure som genom köpet av Stella Safety Phone tar kliv framåt när det kommer till trygghetstjänster. Förvärvet innebär inte bara en större närvaro i Finland, utan även att msn skapar ett nytt affärsområde.

Det nya, kallat Smart Care, förser 200 kommuner och 52 000 slutkunder i Finland med smarta lösningar och supporttjänster som kombinerar mänsklig omvårdnad med pålitlig och säker teknik.
– Med AddSecures säkrade kommunikationslösningar och breda erfarenhet av livs- och verksamhetskritiska applikationer är det ett logiskt nästa steg för oss att gå in på den växande marknaden för digitala trygghetslarm. Vi samlar expertis och resurser inom detta nya affärsområde och erbjuder lösningar som uppfyller de specifika behoven inom digital vård, säger Ståle Moe, vice vd på Addsecure och den utsedda chefen för Smart Care.

– Vi är mycket glada över att bli en del av AddSecure, säger Kaj Ignatjew, tidigare affärsenhetschef för Stella Safety Phone och nyutnämnd vd för AddSecure Smart Care, Finland. Våra kunder kommer att vara de som drar störst fördel av denna affär i slutändan, eftersom vi avser att bygga närmare relationer med våra kunder och leverera lösningar som verkligen möter de utmaningar de står inför idag och imorgon.
Förvärvet av Stella Safety Phone är Addsecures elfte och företagets första investering inom digitala trygghetstjänster, med stöd av de nya ägarna Castik.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter