Adobes förvärv ska ge bättre koll på kunden

kontaktcenter Contentcals mjukvara håller koll på flöden i sociala medier för att se vad kunderna tycker om ditt företag.

Adobes förvärv ska ge bättre koll på kunden

Om allt går enligt planerna kommer mjukvarujätten Adobe förvärva Contentcal i början av nästa år. Contentcal erbjuder i dag mjukvara som bland annat sammanställer en helhetsbild av kundernas synpunkter och önskemål genom att analysera flöden i olika sociala medier, något som kallas voc, voice of the customer.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

Det är många företag som slåss om att få analysera digitala kundinteraktioner, inte minst när det gäller kundernas agerande när de inte har direktkontakt med ditt företag utan i stället skriver i sociala medier eller på en webbplats.

Adobe vill växa inom cx

Contentcal vänder sig i dag i första hand till marknadsföringsavdelningar, men draget visar tydligt att Adobe menar allvar med sin satsning på cx-mjukvara.

Contentcals plattform samlar in data från flera olika sociala medier och sammanställer innehåll och meddelanden som rör ditt företag – något som gör det möjligt att tidigt upptäcka nya trender och skapa sig en helhetsbild av vad kunderna egentlgen tycker.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.