Alcatel och IBM vill vässa triple play

Alcatel lanserar en ny driftslösning för triple play-tjänster. Lösningen bygger på produkterna från IBMs Tivoli Netcool-serie och är tänkt att minska driftskostnader, förkorta introduktionstider för nya tjänster och säkra servicekvalitet för operatörerr med triple play-tjänster.

– Ett konstant fokus på kvalitén i leveransen till slutkunden kommer att ge ökade intäkter, ökad kundlojalitet och locka nya kunder till tjänsteleverantörerna säger Arun Oberoi, globalt ansvarig på IBM för försäljningen av Tivoli Netcool.

Alcatel/IBM-lösningen innehåller bland annat dessa funktioner: övervakning och mätning av servicekvalitet i leveransen till slutanvändaren, snabb prioritering och diagnostisering av slutkundens problem, övervakning av servicenivåer till tjänsteleverantörer och företagskunder, automatisk identifiering och hantering av problem vilket gör det möjligt att identifiera grundorsaken till problemen.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.