All konferens i en korg

Genesys Meeting Center 3.0 integrerar telefonmöte, webb och webbvideo i en tjänst. Den är utformad för att användas i stora företags intranät och över internet för att genomföra virtuella konferenser och sammanträden.

Möten och sammanträden kan genomföras oberoende av var medarbetarna befinner sig. Allt som krävs är en dator och tillgång till en internet-uppkoppling. I den senaste versionen av Genesys Meeting Center har starttiden för att komma igång med ett möte förkortats. Numera behöver man bara ladda ner en mötesikon till skrivbordet på datorn för att använda tjänsten. Sedan går det att starta ett möte genom att klicka på ikonen som är nyckeln för att via internet starta, genomföra och leda ett möte.

Krypterade möten

En av nyheterna är ”Xpress Meeting” som fungerar som en förenklad webbläsare. Genom den kan personen som ska leda mötet kontakta övriga deltagare. Alla kan skicka dokument, presentationer och programvaror mellan varandra. Deltagarna kan också ändra och lägga till i dokumenten under mötets gång. Är det känslig information som behandlas kan mötena krypteras.

Även gränssnittet har förändrats. Den nya designen med tydliga beskrivande ikoner gör det enklare att under mötena använda alla funktioner som ingår i tjänsten. Genom att integrera kalenderdelen och adressboken i Microsoft Outlook med Genesys Meeting Center 3.0 går det också att hantera och hålla reda på återkommande möten och sammanträden.

Minutdebitering

Genesys Meeting Center 3.0 kan dessutom användas för att genomföra medarbetarutbildningar och direktsända kundevenemang, produktdemonstrationer, ledningsgruppsmöten samt leverantörs- och kundmöten. Tjänsten har en enhetlig minutdebitering oberoende av hur användarna kombinerar telefonmöte, webbmöte och webbvideo.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.