Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Alla spårvalstalare som är klara för Connect21

Event Talarlistan är nästan klar för årets Connect21 den 19 maj i vår. Bland vårens ämnen på våra breakout-spår finner vi Teams, Google Workplace, Sveriges hetaste bottar samt en skola för hur du köper headsets.

Alla spårvalstalare som är klara för Connect21

Microsoft Teams är stort och användandet har skjutit i höjden under pandemin. En av Sveriges främsta experter på verktyget – Linus Cansby på Uclarity – kommer till Connect21 för att svara på era frågor om Teams. Målet är att han ska hinna svara på 25 stycken under 25 minuter.

7 av dessa frågor finns på sajten – övriga mejlas till info@telekomidag.se senast den sista mars. Ju snabbare du mejlar desto större chans att just din fråga kommer med.

– Det här känns som ett väldigt nytt och spännande format med Linus som vi kommit på tillsammans. De första frågorna har Linus kommit på själv, men nu är det upp till våra läsare och besökare att ställa resten, säger Kalle Anrell, chefredaktör på Telekom idag och ansvarig för programmet på Connect21

På samarbetsspåret på eftermiddagen kommer även Jakob Algulin, Linköpings digitaliseringsdirektör, och berättar om kommunens övergång till Google Workplace. Dessutom kommer Henry Kayser från Zoom och berättar om framtiden för videomötesrum.

Förutom samarbetsspåret så finns det på eftermiddagen ytterligare två spår att fördjupa sig i för deltagarna på Connect21 – som precis som i höstas kommer att sändas i en digital arena.

* Kundmötesspåret har två av Sveriges hetaste bottar i programmet. Dels Eon som har en chattbot som hanterar kunder som vill skjuta upp sina betalningar och dels SL som har en vass voicebot som tar emot samtal och hanterar dem själv.

– Bottarna har ju funnits ett tag, men dessa använder teknik i framkant och här finns det massor av lärdomar som företag som vill följa efter kan lära sig av. Jag tycker verkligen att det ska bli spännande att lyssna på dessa två föredrag med Björn Tingelöf och Sebastian Johansson från Eon samt Anton Valentiner från Releasy som har hand om SL:s bot.

Hit kommer även Silvia Bakir från operatören Tre som berättar om hur du effektivt hanterar ett kontaktcenter där medarbetarna jobbar hemifrån.

* Till sist finns spåret hybridkontoret där Pehr Börjesson från Poly berättar om hur man kan jobba med personas när man köper in headsets till ett företag med många olika roller – för att ge de anställda rätt förutsättningar att göra ett bra val för dem.

Dessutom kommer Annie Petersson från Informationsteknik Scandinavia och pratar om hur distansmöten kan bli bra för alla – även för de som inte älskar teknik.

– Det här är en rekordstark uppställning som kommer att kompletteras med en till talare som jag ordnar och tre programpunkter som våra partners tar fram. Det kommer alltså finnas ytterligare fyra programpunkter att välja mellan, säger Kalle Anrell och fortsätter:

– Och den stora fördelen när vi kör en digital konferens är att besökarna kan se alla programpunkter eftersom de är tillgängliga i arenan i ungefär två veckor efter att konferensen har sänts.

Alla programpunkter och talare hittar du här: Connect21. Där går det också att boka plats till eventet.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter