Allt i ett paket från Newphone

Operatören Newphone tar ett nytt grepp och paketerar en kommunikationstjänst för svenska företag. Tjänsten innehåller all kommunikation som ett företag behöver.

Newphone lanserar NewOffice, all kommunikation för ditt företag i ett paket. Mobiltelefoner, bredband, fasta telefoner, full växelfunktionalitet integrerad med hostad Microsoft Exchange. NewOffice är en tjänst där en leverantör tar helhetsgreppet och levererar en totallösning och en fastpristjänst, utan investeringskostnader eller startkostnader, paketerat för svenska företag som går att växa i.

– Företagsledare lever i en ständig kamp att få tiden att räcka till och det är en stor fördel att kunna ha en enda kontaktperson till all kommunikationshjälpmedel oavsett om det är bredband, mejl, fasttelefoni eller mobila enheter som krävs för att driva kärnverksamheten, säger Andreas Khoshnou, vd på NewPhone och fortsätter:

– Det är en mardröm när flera leverantörer är inblandade där alla parter skyller på varandra så fort det inte fungerar. Våra konsulter skräddarsyr en lösning utifrån kundens behov och garanterar att lösningen fungerar vilket ger en stor fördel både funktionsmässigt och ekonomiskt jämfört med våra konkurrenter, hävdar han.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.