AllTeles tjänster hos Open-Net

Kommunikationsoperatören Open-Net kan nu addera ytterligare en tjänsteleverantör till sitt utbud. Det blev klart i det avtal som nu tecknats med AllTele. Avtalet gäller leverans av fast ip-telefoni och internetanslutningar till privatpersoner och företag.

AllTele och Open-Net har tecknat avtal om leverans av internet och telefoni inom Open-Nets täckningsområde. Avtalet ger AllTele en tillgänglig marknad på ca 55 000 privata hushåll i Stockholm, Örebro, Kumla, Karlstad, Skövde, Mora, Hofors och Tierp.

Nya fiberaccesser

AllTele som i höstas övertog TDC:s privatkunder har redan en stark position inom ett antal av dessa orter via ADSL och fast IP-telefoni. Detta kompletteras nu med fiberbaserade högkapacitetstjänster mot företag och privatmarknad för internetleveranser och tjänster i samband med dessa. Med Open-Net får man en enkel och kostnadseffektiv hantering av hela kedjan från marknadsföring till teknisk leverans av tjänsterna.

Utökat utbud

– Vi är givetvis glada över att få in AllTele som tjänsteleverantör i de städer där vi verkar för att bredda kundernas val av tjänster från trovärdiga leverantörer. AllTele har sedan flera år intagit en särställning som rikstäckande leverantör av fast kvalitetssäkrad IP-telefoni och har sedan ett halvår även gått in i Internetmarknaden med mycket gott mottagande. Vi ser att AllTele fyller ett stort efterfrågat behov i våra stadsnät och med detta avtal har vi inlett ett samarbete som lovar mycket inför framtiden, säger Robert Kjellberg, vd Open-Net.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.