Annonsera i Telekom idag

Annons Telekom idag är mötesplatsen för de som jobbar med framtidens kommunikation. Våra läsare är it-chefer, ansvariga för kundtjänst eller jobbar i telekombranschen.

Annonsera i Telekom idag

Telekom idag bevakar nyheterna och trenderna i telekombranschen. Målet är att läsarna med hjälp av bevakningen kan skapa direkt nytta i verksamheten och i förlängningen bidra till bättre affärer.

Telekom idag är tidningen för telekombranschen och för den som arbetar med kommunikationstjänster i svenska företag och organisationer. Därför varierar titlarna bland våra läsare, men många är it-chefer, jobbar som ansvariga för kundtjänst eller i telekombranschen.

Tidningen Telekom idag kommer ut sex gånger per år. På vår nyhetssajt telekomidag.se är tempot högre. Varje dag uppdateras sidan med de viktigaste nyheterna och trenderna i telekombranschen – fokus ligger på teknikutvecklingen. Veckan sammanfattas sedan i ett nyhetsbrev varje måndag.

Två gånger om året samlar vi ungefär 250 besökare på våra stora konferenser Connect. Där finns det möjligheter som annonsör att vara med i utställningen.

För mer information om annonsering i papperstidningen Telekom idag, på sajten telekomidag.se, i vårt nyhetsbrev eller på våra konferenser, kontakta Lars Schön. Välkommen att annonsera!

Temaplan 2021

Lars Schön
Telefon: 08 – 517 955 89
E-post: lars.s@pausermedia.se

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!