Nå de viktigaste beställarna – annonsera i Telekom idag

Annons Telekom idag är mötesplatsen för de som jobbar med framtidens kommunikation. Våra läsare är it-chefer, ansvariga för kundtjänst eller jobbar i telekombranschen.

Nå de viktigaste beställarna – annonsera i Telekom idag

Telekom idag är en kunskapskanal bestående av en nyhetstjänst och ett magasin för de som jobbar med framtidens kommunikation i privat och offentlig sektor. Kanalen bevakar teknikutvecklingen och trenderna på telekom och it-området. Målet är att läsarna med hjälp av bevakningen skapar direkt nytta i verksamheten och i förlängningen bidrar till bättre affärer.

Kanalens nav är nyhetssajten telekomidag.se med över 10 000 sidvisningar varje vecka. Tempot är högt och varje dag uppdateras sidan med de senaste nyheterna och trenderna i telekombranschen. Här finns dessutom fördjupande reportage, guider, teknikgenomgångar och tester med fokus på de som beställer.
Nyheterna når sedan läsarna två gånger i veckan med ett nyhetsbrev som skickas till över 20 000 läsare. Artiklarna paketeras dessutom i ett väldesignat magasin som kommer ut sex gånger per år. Två gånger om året samlar vi ungefär 400 besökare på våra konferenser Connect, en av få oberoende mötesplatser i branschen.

Som leverantör finns det flera möjligheter att möta besökarna, antingen i utställningen eller på våra sponsrade talarpunkter.
Flera gånger per år gör vi också frukostseminarier där vi samarbetar med leverantörer, Telekom idag står för ett oberoende innehåll samtidigt som partner får möjlighet att möta deltagarna.

Våra läsare
Våra läsare är it-chefer, telekom-ansvariga, beställare av it-telekomtjänster eller är ansvariga för kundtjänst. För att sammanfatta dessa olika roller är det gemensamma att de är beställare av tjänster och utrustning från telekombranschen. Drygt hälften arbetar inom offentlig sektor och verksamheter med fler än 100 anställda.

Telekom idag är mycket välkänd i Telekombranschen och har många läsare där också. I läsarundersökningar framkommer det att läsarna i hög grad upplever Telekom idag som aktuell, insatt och trovärdig. Nästan hälften av läsarna upplever den som viktig i deras arbete.
De upplever också att annonserna innehåller intressant information.

Räckvidd
Antal sidvisningar per månad: Cirka 45 000.
Antal användare per månad: Cirka 21 000.
Antal prenumeranter nyhetsbrev: Över 20 000.
Antal deltagare på tidningens konferenser: 600 personer per år.
Antal läsare av printtidning: Cirka 10 000 per nummer.

Annonsera dina lediga tjänster hos oss

Vårt standard-paketet på 2 veckor:

Synlighet med logga och platsannons under platsannonser och nyhetsbrevet under perioden.

Pris: 12 000 kr
Köp till extra exponering i vårt nyhetsbrev med en digital banner som länkas direkt till er platsannons.

Pris: 5 900 kr (ord. pris 9 200 kr)

För mer information om annonsering på sajten, i vårt nyhetsbrev, papperstidningen eller på Connect är du välkommen att kontakta:

Lars Schön
lars.s@pausermedia.se
08-517 955 89

 

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.