Ännu fler från Tele2 landar hos Sourcecom

Karriär Lennart Kristiansson har blivit ny ordinarie vd för Sourcecom och Fredrik Hammenstål axlar rollen som sälj- och marknadschef. Båda kommer närmast från Tele2.

Ännu fler från Tele2 landar hos Sourcecom

I april skrev Telekom idag om den kvartett med Aastra-experter som Sourcecom rekryterat för att bygga en uc-satsning. Samtliga med en bakgrund hos Tele2 Integration och mönstret håller i sig.

Lennart Kristiansson blev vd i Sourcecom den första april, efter att ha agerat sälj- och marknadschef samt tf vd i företaget i över ett år. Han var innan det på Tele2. Tidigare vd och huvudägare Staffan Magnusson fortsätter i rollen som styrelseordförande.

– I bolagets strategi framåt passar Lennarts bakgrund bolaget väl. Han har lång erfarenhet inom komplex försäljning med kritiska leveransåtaganden inom säker data- och telekommunikation, säger Staffan Magnusson.

Fredrik Hammenstål började på Sourcecom i mars och blir ny sälj- och marknadschef. Även han kommer tidigare från Tele2.

– Jag har arbetat med Fredrik länge och är väldigt glad över att vi har kunnat värva honom till Sourcecom, säger Lennart Kristiansson.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.