Årets viktigaste läsning om operatörerna

Operatörer Här har vi samlat vårens viktigaste artiklar om operatörerna och telekombranschens utveckling.

Årets viktigaste läsning om operatörerna

Operatörernas företagsaffär förändras hela tiden. På grund av den snabba teknikutvecklingen går förändringen nu kanske snabbare än någonsin. I maj pratade vi om utvecklingen med alla B2B-chefer hos storoperatörerna.

Tele2:s nya ägare

I februari slog ”bomben” ner. Kinnevik säljer Tele2 till franska Iliad. Vi pratade med telekomanalytikern Fredrik Jungermann om affären, Xavier Niel och framtiden för operatören.

Globalconnects nya B2B-chef

Sedan i januari är det Anna Granö som leder Globalconnect:s B2B-affär på koncernnivå. Vi har pratat med henne om tiden på HPE, vad som lockade med fiberbyggaren, och bolagets strategi framåt.

Trenderna som Google ser i telekombranschen

Google Cloud har på ett par år växt till en stor spelare på telekommarknaden. Vi träffade Ankur Jain som är ansvarig för telekomområdet hos molnjätten.

Select Telecom höjer ribban

Växjöbolaget Select Telecom har växt snabbt de senaste åren. I april pratade vi med bolagets grundare och vd Carl Jäderberg om nycklarna bakom tillväxtresan, hur man undviker växtvärk och framtidsplanerna.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.