Artvise Contact Center – kontaktcenterguiden 2022

Artvise Contact Center – kontaktcenterguiden 2022

Plattform: Artvise Contact Center.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

Arkitektur (cloud, privat cloud, onprem eller annan): Private cloud och onprem.

Beskriv er största fördel: Alla kanaler i en och samma plattform som dessutom erbjuder olika gränssnitt för respektive användare/roll eller device. Integrerad ärendehantering med möjlighet till processtöd för alla typer av ärenden och intressenter (1:st line, 2:nd line och så vidare). Svenskutvecklad programvara som innebär en sammanhållen lösning utan tredjepartsprodukter.

Beskriv en nackdel med ert system: Stödjer enbart Microsofts server-plattform.

Vilka marknader finns er plattform på? Välj den största enheten.Sverige

Hur många agenter har er största kund? 500-1000

Hur många agenter har er minsta kund? 1-10

Vilken/vilka operatör/er kan man använda i er lösning? Operatörsoberoende.

Hur integreras en växellösning i er plattform? Sip och/eller API.

Hur integreras crm i er plattform? Vilka crm-system har ni standardintegrationer för? Vår plattform innehåller crm-lösning som standard men kan även enkelt integreras med andra crm-lösningar då plattformen bygger på öppna API:er.

Vilka övriga system kan integreras? Alla system som kan integrera via öppna gränssnitt.

Vilka ai-funktioner är tillgängliga för era kunder idag? Vi har en inbyggd ai-funktion i vår plattform, utöver det kan lösningar via tredjepart integreras.

Vilka möjligheter till self-service-tjänster finns i er plattform? Vår plattform erbjuder bland annat Knowledge-base assistance/Smart FAQ), besökssystem med avancerad köplatshantering, e-tjänster, Self Service IVR, tidsstyrd callback, Webbcallback, Self Service Chatt och kundportal (»Mina sidor«).

Vilka kanaler finns direkt tillgängliga i er lösning idag, utan att tredjepartslösning integreras? Telefon, Textchatt, Video, SMS/MMS, E-post, Facebook, Messenger, Twitter, Callback i kö, Callback från webb, Co-browsing, Linkedin.

Övrig kanal som är direkt tillgänglig utan integration av tredjepartslösning? Webbformulär, besök och e-tjänster samt alla kanaler som kan integreras in med hjälp av öppna gränssnitt.

Vilka övriga kanaler finns tillgängliga i er lösning idag, med hjälp av tredjeparts­lösning? Whatsapp, Snapchat.

Övrig kanal som är tillgänglig med integration av tredjepartslösning?

Hur sker routing av ärenden? Routing av ärenden kan ske via regelstyrd-routing, ai-routing samt processtyrd (RPA).

Beskriv hur er IVR-lösning fungerar: Artvise har stöd för klassisk samtalsstyrning via dtmf-signalering men kan även styra samtal med röstanalys av svar på kundfrågor (»free speech to text«), IVR-funktionen stödjer även möjlighet till olika självbetjäningstjänster.

Beskriv hur agenter har tillgång till kunskapsdatabas eller liknande: Agenter har alltid tillgång till kunskapsdatabas som är integrerad i gränssnittet och som automatiskt kan ge förslag baserat på inmatad information om aktuell kontakt eller i realtid med hjälp av vår ai-funktion.

Vilka möjligheter finns till utgående kampanjer från agenter? Hantering av kampanjer är standard i Artvise, det går att skapa fritt antal utgående kampanjer och antingen manuellt bemanna med agenter eller styra utifrån agenternas inställningar (skills).

Kan man göra kund-undersökningar i er lösning? Ja, direkt i vår lösning.
Vilka andra möjligheter till statistik och analys finns i er plattform?Artvise levereras med en inbyggd statistikmotor som möjliggör analys och mätning via med följande rapporter och dashboards samt genom kund-unika vyer som kan skapas med det integrerade rapportverktyget.

Beskriv er wfm-lösning: Artvise erbjuder en egen wfm-lösning som har stöd för avancerad schemaläggning och uppföljning. Dessutom kan externa wfm-lösningar integreras via öppna gränssnitt.

Vilka ytterligare funktioner är mest efterfrågade av era kunder just nu?Utökat stöd för automatisering och självbetjäningstjänster.

Nämn två saker ytterligare som det är viktigt för befintliga och nya kunder att känna till om er lösning: En av styrkorna med vår omnichannel-plattform är att flöden kan hålla ihop i obegränsat antal led, kundkort/ärende kan alltså följa med kontakten (till exempel ett samtal) även mellan agenter och vid didarekoppling. Statistik kan synliggöras i alla delar/steg i processen vilket ger oöverträffade möjligheter till optimering och mätning.

Här hittar du hela guiden:

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.