Aruba introducerar ny switchplattform

Kontoret En ny serie med uppdaterat operativsystem. Nu har Aruba släppt swtichplattformen CX som ska ge större möjligheter för automatisering – och göra livet enklare för nätverksansvariga.

Aruba introducerar ny switchplattform

Först med att erbjuda en enda sammanhållen switchplattform. Enligt egen utsago är Aruba steget före konkurrenterna när de nu lanserar sina nya CX-switchar. Själva produkterna Är dels stackbara- och dels modulära switchar och samtidigt så uppdaterar företaget operativsystemet.

För nätverksansvariga kommer det hela innebära att det blir en mer sammanhållen och lättanvänd plattform. Och stora möjligheter till automation.
– AI-driven automation är centralt i en modern arkitektur som omfattar allt ifrån användarportarna till molnet. Dessutom måste det ha en intelligent infrastruktur i grunden för att vara användbart, säger Keerti Melkote, styrelseordförande och grundare av Aruba.

Och just detta är enligt Aruba ett måste för att företag ska hänga med i tiden. Nätverk behöver tillföras intelligens Förr i tiden räckte det med hög prestanda och bandbredd, men det fungerar inte längre och när nätverken blivit fragmenterade och svåröverblickbara så håller det inte att behöva köra manuellt arbete för nätverksansvariga.
– Vår utgångspunkt är att AI är nyckeln till att kunna analysera data och ge användbara insikter. Likaså möjliggör AI storskalig automatisering vilket gör att nätverksansvariga snabbt kan felsöka, lösa och förekomma många av de vanligaste utmaningarna på IT-området. Vår framtidsvision är en molncentrerad arkitektur som ger en snabbrörlighet åt affärsverksamheten och möjliggör nya digitala upplevelser. De nyheter vi presenterar idag är ett viktigt steg i den riktningen, säger Keerti Melkote.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!