Aspiro expanderar med Telenor

Aspiro har blivit partner till Telenors globala Playground initiativ, som visar upp tjänster till operatörens olika bolag.

Som leverantör av mobilt innehåll i norra Europa siktar Aspiro på att expandera sin verksamhet till nya marknader, exempelvis via mobiloperatörer. Aspiro erbjuder redan mobilt innehåll som spel, musik och andra underhållningstjänster i tre av Telenors länder och genom Playground initiativet kommer Aspiro att potentiellt att kunna nå ytterligare Telenor operatörer över hela världen.

– Vi är mycket nöjda med Aspiros underhållningstjänster och konsumentkännedom. De har varit samarbetspartner för Telenor Norge sedan 2005 och det känns naturligt för oss att rekommendera Aspiro som playground partner för alla andra Telenor operatörer, säger Audrey Sjöstedt i Telenor Playground.

– Initiativet passar mycket väl in med vår ambition att expandera till nya marknader och utnyttja vår erfarenhet och expertis från de högutvecklade Skandinaviska marknaderna, säger Aspiros VD Gunnar Sellæg.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.